Σχετικά με μένα

Σχετικά με μένα

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Ανάμεσα στο Λύκειο και την περίοδο των στρατιωτικών υποχρεώσεων, ακολούθησα καλλιτεχνικές σπουδές και απέκτησα το 1999 πτυχίο στη Γραφιστική, γνώση την οποία χρησιμοποίησα συμπληρωματικά για τα επόμενα 12 χρόνια ως υπεύθυνος πωλήσεων και marketing στην εταιρία Aλεξ. Ανδρεάδης και ΣΙΑ.

Παράλληλα, τα έτη 2002 ως 2004 απέκτησα επαγγελματικές γνώσεις φωτογραφίας στο Αrt Center Μοσχάτου.

Η στροφή στην επαγγελματική μου πορεία έγινε σταδιακά, ξεκινώντας από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών όπου παρακολούθησα επί 5 συναπτά εξάμηνα και αποφοίτησα από τα τμήματα:

- Μελισσοκομία / Βασική εκπαίδευση

- Επαγγελματική μελισσοκομία

- Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά

- Αγροβιοτεχνίες

- Τεχνολογία ξύλου

Συνεχίζοντας την εκπαίδευση, το 2014 απέκτησα πτυχίο με την ειδικότητα Permaculture Designer από το Ινστιτούτο Jeff Lawton Institute of Australia.

Με συνεχή εντατική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και κατάρτιση στους τομείς της μελισσοκομίας, περμακουλτούρας και εναλλακτικών τρόπων βιώσιμης διαχείρισης, απέκτησα το 2010 και επεκτείνω μελισσοκομείο που λειτουργεί και παράγει μέλι και προϊόντα μέλισσας, αποκλειστικά με ολιστικές μεθόδους.

Σήμερα επιθυμώ να μοιραστώ γνώσεις, ενδιαφέρουσες πληροφορίες και τεχνικές που συνδυάζουν παραδοσιακούς, πρωτοποριακούς και εναλλακτικούς τρόπους ανάπτυξης αγροτικών και αστικών συστημάτων και κοινοτήτων.  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Permaculture, τι είναι;

Permaculture (περμακουλτούρα) είναι μια μέθοδος σχεδιασμού που σκοπό της έχει την δημιουργία βιώσιμων τρόπων ζωής. Εφαρμόζεται από οποιονδήποτε, τόσο σε αγροτικό όσο και σε αστικό περιβάλλον, σε οποιαδήποτε κλίμακα.

© 2016 Permaculture Magazine. All Rights Reserved. Designed & developed by IMPRESSI.

Αναζήτηση